Leírás
Steba SV 60 sous vide
Sous-vide univerzális főzőlap, egyszerű és
sokoldalú készülék, amelyet a professzionális
gasztronómiában használnak. A víz hőmérsékletének
pontos ellenőrzése tökéletes eredményt biztosít az
ételek elkészítése során. A vákuumban való főzés
lehetővé teszi az ételek elkészítését anélkül, hogy
elveszítenék a húsban, zöldségben, halban és egyéb
összetevőkben tartalmazott gazdag ízvilágot. Az
ételkészítés egyetlen más módszere sem teszi
lehetővé az ilyen kíméletes kezelést, mint a
Sous-vide, amely az étel minden ízét egyszerre
megőrzi.
Tulajdonságok:
vízálló az IPX7 szerint
4 automatikus program
3 kijelző, amely mutatja a hevítést, a
főzést és a főzés végét
20 liter vizet melegít fel körülbelül 45
perc alatt akár 56 °C-os hőmérsékletre
az eltérés maximum 0,1 °C
Vízkeringetés: 8,0 l/min
a megvilágított LCD-kijelző megjeleníti a
következőket:
aktuális hőmérséklet
időzítő (akár 99 órára)
pontos elektronikus hőmérséklet-szabályozás
25 és 90 °C között
mobil használat, helytakarékos és könnyen
használható
bármilyen edényhez használható, amely
legalább 15 cm mély
egyszerűen tisztítható
Értékelések
Még nincsenek értékelések.